Bön och offerdag för pastor-och diakonutbildningarna.

Den 14 mars är det bön- och offerdag för pastors- och diakonutbildningarna. En dag när vi tillsammans får lägga fokus på att berätta om Equmeniakyrkans utbildningar och samla in pengar för att utbildningarna ska vara möjliga även i framtiden. Det är viktigt för alla församlingar att pastorer och diakoner får den utbildning som de behöver för att göra ett bra jobb. Och som många av er säkert redan känner till så finansieras ju en del av utbildningarna av statliga bidrag, men inte allt. Predikoövningar, terapeutsamtal, röst- och talteknik och andlig vägledning är bara möjligt om vi hjälps åt.

Tack för att du är med och bidrar till utbildningarna. Och tack för att du ber för skolorna och alla studenter och personal – ditt stöd betyder mycket!

Vi förmedlar din gåva genom vårt bankgiro: 793-1306 och swish: 123 197 92 36. Märk: ”Utbildning”