Nationella insamlingen 2021

Den 25 april är det bön- och insamlingsdag för det nationella arbetet inom Equmeniakyrkan. ”Där två eller tre är samlade i mitt namn är jag mitt ibland dem” säger Jesus i Matt 18:20. Varje församling, oavsett hur stor eller liten, är en plats där vi kan möta honom.

Därför är det viktigt att vi tar ett gemensamt ansvar för att den lokala församlingen får det stöd den behöver. Församlingsutveckling, utbildning, migrationsarbete, evangelisation, församlingsgrundande och så mycket mer.

Vi visar också att vi hör ihop genom att be för varandra. Varje församling, oavsett hur stor eller liten, får en annan församling att be för och blir, i sin tur, buren i förbön av en annan församling. Läs mer om det här nedan.

Tack för att du är med!

Vi förmedlar din gåva genom vårt bankgiro: 793-1306 och swish: 123 197 92 36. Märk: ”Nationella insamlingen 2021”